HELLO BEAUTIFUL 

AMAZINGLOOKS 

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Algemeen


Hoe werkt een endermologie behandeling?


Endermologie is een intensieve bindweefselmassage met behulp van een LPG apparaat. Tijdens een endermologie behandeling wordt de huid en het onderhuids bindweefsel stevig gemasseerd. Hiervoor wordt een kopstuk gebruikt dat de huid omhoog zuigt en op en afrolt. De behandeling zorgt voor een betere doorbloeding van de huid, voor lymfedrainage en verzacht het (litteken) weefsel.


Behandeling


De endermologie behandeling wordt aangeboden in een kuur van 6 tot 10 behandelingen. We starten met twee behandelingen per week. Tijdens de behandeling krijg je een speciale kleding aan. Met een LPG behandelkop wordt de huid via zuiging omhoog gehaald en op en afgerold. Hiermee worden weefselblokkades opgeheven. Deze manier van masseren zorgt voor een intensieve doorbloeding van de huid en de onderliggende bindweefsels. De bloed en lymfecirculatie worden extra gestimuleerd zodat toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen sneller gerealiseerd kunnen worden. Ook de vorming van elastine en collageenvezels worden hierdoor verhoogd. De huid wordt hiermee soepeler, steviger, gladder en gezonder.


Na de behandeling


Na 6 tot 10 behandelingen begint men over het algemeen resultaat te zien. Wanneer het gewenste resultaat bereikt is, zal een onderhoudsbehandeling van eenmaal per maand het bereikte resultaat behouden.


Ben ik geschikt?


De belangrijkste indicaties voor een endermolgie behandeling zijn:

- behandelden van cellulite

- vetophoping die vast zitten

- voor en nazorg bij liposuctie/liposculptuur

- lymfedrainage na cosmetische ingrepen

- lipoedeem

- striae

- littekens door trauma


Adviesgesprek


Voordat er een behandeling kan plaatsvinden, is het van groot belang dat je voor een intakegesprek langskomt. Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek onderzoekt de huidspecialist of endermologie voor jou de juiste behandeling is.


Tarieven


Afhankelijk van het gewenste effect en van de conditie van de huid moet de behandeling herhaald worden. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek vragen wij je naar je wensen, wordt je geïnformeerd over de behandeling en zal onze huidspecialist je huid onderzoeken zodat wij je juist kunnen adviseren. Een endermologie behandeling wordt bij Amazinglooks uitsluitend uitgevoerd door een ervaren specialist.