HELLO BEAUTIFUL 

AMAZINGLOOKS 

Klik hier om de ondertitel te bewerken


LPG Endermologie

Slank en stevig waar u maar wilt! Meer dan een behandeling; een levensstijl die al 30 jaar door veel mannen en vrouwen wordt aangenomen. Endermologie is een mechanische bindweefselmassage van het lichaam, uitgevoerd met technisch hoogwaardige apparatuur. Het bindweefsel wordt vitaler, soepeler en elastischer. De massage heeft een positieve uitwerking op de doorbloeding dat weer een gunstig effect heeft op de stofwisseling. Door de behandeling verstevigt je huid en kunnen afvalstoffen beter door je lichaam worden afgevoerd. De huid wordt op een natuurlijke manier steviger en veerkrachtiger, vetophopingen verdwijnen en cellulitis vermindert sterk. Endermologie is één van de weinige methodes, waarvan het effect op cellulitis wetenschappelijk bewezen is.


Vetvrijgave


Voor een slanker en harmonieus figuur. Het evenwicht tussen de productie en de verwijdering van vet wordt behouden door een natuurlijk proces dat wordt uitgevoerd door cellen die adipocyten worden genoemd. Zelfs met een perfect gezonde levensstijl daalt de activiteit van deze cellen na verloop van tijd, wat leidt tot een snellere vetopslag en een compressie van de bloed- en lymfevaten.


Cellulite gladstrijken


Voor een zichtbaar verbeterde huid, zonder cellulite. Cellulite, waar 90% van de vrouwen (zelfs de slankste en meest atletische) last van heeft, is het resultaat van zowel vetopslag in de adipocyten (vetcellen) en de vasthouding van water in het lichaam.


De huid verstevigen


Voor een steviger en strakker lichaam met hertekende contouren. Vanwege gewichtsschommelingen, zwangerschap, het verloop van tijd en andere factoren, verliest de huid geleidelijk aan haar veerkracht en soepelheid.


Het lichaam opnieuw vormgeven


Voor een natuurlijk harmonieus figuur. Het lichaamsvolume is vaak asymmetrisch en rondingen kunnen een gebrek aan vorm en harmonie hebben. De zones die het meest worden getroffen zijn doorgaans de taille, de buik, de dijen en bovenal de billen.


Benen verlichten


Voor een onmiddellijke en langdurige verlichting. Symptomen zoals zware en pijnlijke benen of gezwollen voeten en enkels zijn het resultaat van een slechte bloedsomloop en lymfecirculatie.


LPG CelluM6 en LPG Integral

Bindweefselmassage voor huidversteviging, betere doorbloeding en elasticiteit. Ook verminderen van cellulitis en vermindering van pijn bij fibromyalgie. Ontspannend en effectief. Zeker ook geschikt voor de slankere dames en heren die lokaal willen corrigeren of na een zwangerschap!


Hoe werkt het?


Met de behandelkop wordt de huid via zuiging omhoog gehaald, op- en afgerold, waardoor weefselblokkades worden opgeheven. De behandeling wordt uitgevoerd met een aan een slang vastzittende behandelkop die twee mechanisch roterende rollers bevat. Via de slang wordt lucht aangezogen net als bij een stofzuiger. Het principe van deze intensieve behandelmethode berust op het tegelijkertijd aanzuigen van en rollen over de huid, waarbij voor ieder huidtype of andere indicatie een speciaal programma wordt ingesteld. Deze behandeling is niet chirurgisch, volkomen ongevaarlijk en praktisch voor iedereen geschikt (bij bepaald medicijngebruik of een bepaalde aandoening wordt niet behandeld). Deze manier van masseren zorgt voor een intensieve doorbloeding van de huid en de onderliggende bindweefsels. De bloed- en lymfecirculatie worden extra gestimuleerd, zodat toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen sneller gerealiseerd kunnen worden. Ook de vorming van elastinevezels en collageenvezels wordt hierdoor verhoogd met als gevolg een huid die soepeler, steviger, gladder en gezonder wordt!


Behandeling en resultaat


Amazinglooks heeft LPG Experts die behandelen volgens de nieuwste technieken. Een volledige behandeling duurt bij ons op advies tussen de 20 en 40 minuten dit wordt gebaseerd op de te behandelde zone(s). Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van de mate waarin men last heeft en de doelstelling die men zichzelf stelt. De ervaring leert, dat men gemiddeld 10 behandelingen nodig heeft, te beginnen met bij voorkeur twee keer per week. Na ca. 3 tot 6 behandelingen begint men

resultaat te zien. Het behandelschema wordt afgestemd op uw specifieke wensen en problematiek. Wanneer het gewenste resultaat is bereikt, zal een onderhoudsbehandeling van één maal per maand het bereikte resultaat onderhouden en langzaam verder verbeteren. Vóór de 10e behandeling is het niet wenselijk dat de serie onderbroken wordt.

Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak voor een advies gesprek € 25  inclusief gratis behandeling van 40 minuten!Advies gesprek + gratis behandeling € 25,00

GELAAT

 

BEHANDEL ZONES

Voorhoofd, rimpelloze blik, wallen en zakjes rond de ogen, mond, dubbele kin, gezichtsovaal, hals, decolleté, handen


Onderstaande behandelingen zijn ook zonder kuur te boeken.


NATURAL GLOW GELAAT
30 minuten  |  € 30,00

Exfolieert in alle zachtheid, herstart de microcirculatie voor een egale teint en verbetert de helderheid van de huid


DONKERE KRINGEN OGEN
30 minuten  |  € 30,00

Draineert de toxines en geeft de huid opnieuw zuurstof voor een zuivere en stralende teint


DECOLLETE EN BORST 
30 minuten  |  € 30,00

Verstevigt het weefsel, strijkt rimpels glad en verstevigt de huid voor een echt glad decolleté en lift de borsten.


ANTI AGE GELAAT
30 minuten  |  € 30,00

Harmoniseert de volumes van het gezicht, geeft de huid weer densiteit en vult rimpels en kraaienpootjes langs binnen op

Kenmerkende behandelingen 


CELVERNIEUWING 
45 minuten  |  € 45,00

Draineert toxines, verheldert de teint, verfijnt de huidkorrel en vult de rimpels op het gezicht, de hals en de handen op


OOG EN LIP CONTOUREN

30 minuten  |  € 30,00

Strijkt rimpels glad rond de ogen en de mond, verhoogt de oogleden om de blik te openen en maakt de lippen voller

 

DUBBELE KIN 

15 minuten  |  € 15,00

Neemt het vet uit de kin weg waardoor de kin weer een geheel met het gezicht vormt.


DECOLLETE 

15 minuten  |  € 15,00

Verstevigt het weefsel en verstevigt de huid voor een mooie strakke huid.


 

Zichtbare resultaten na de eerste behandeling.LICHAAMSBEHANDELINGEN


BEHANDELZONES

VROUW: armen, rug, taille, buik, vetkussentjes op de dijen, billen, dijen, binnenkant van de dijen, knieën, kuiten.

MAN: armen, rug, borstspieren, taille, buik, dijen.


DETOX LICHAAM

30 minuten  |  € 30,00

Activeert de bloedsomloop om in te werken op de waterretentie en de toxines te draineren: de huid krijgt “opnieuw geoxygeneerd” Voor een onmiddellijk dynamiserend effect en een gevoel van lichtheid. 


RELAXATIE LICHAAM 

30 minuten  |  € 30,00

Maakt de spieren los, elimineert stress en zorgt voor een diep gevoel van ontspanning. Om lichaam en geest in evenwicht te brengen.


ENDERMOPUNCTUUR 

45 minuten  |  € 45,00

Uitzonderlijke behandeling die tegelijkertijd inwerkt op de adipocyten (slankheidscellen), de fibroblasten (jeugdigheidscellen) en om hun omgeving voor een maximale doeltreffendheid. Verfijnt het figuur en strijkt cellulitis glad. 


LYMFEDRAINAGE LIPOEDEEM BENEN

30 minuten  |  € 30,00

Ontneemt de benen van vocht en pijn en maakt ze slanker zodat de pijn verzacht wordt.
Wilt u een bepaalde zone van het lichaam behandelen bijvoorbeeld de bovenbenen dan wordt er een kuur gepland van 10 behandelingen van minimaal 20 minuten. Dit bespreken wij altijd me u als klant tijdens de eerste afspraak.


Kuur 10 x 20 minuten  |  € 200,00  + gratis 11de behandeling  [ losse behandeling € 20,00 ]

Kuur 10 x 25 minuten  |  € 250,00  + gratis 11de behandeling  [ losse behandeling € 25,00 ]

Kuur 10 x 30 minuten  |  € 300,00  + gratis 11de behandeling  [ losse behandeling € 30,00 ]

Kuur 10 x 35 minuten  |  € 350,00  + gratis 11de behandeling  [ losse behandeling € 35,00 ]

Kuur 10 x 40 minuten  |  € 400,00  + gratis 11de behandeling  [ losse behandeling € 40,00 ]


* behandelingen kunnen per keer voldaan worden of vooraf van de kuur in 1 betaling wanneer u kiest voor vooraf betaling  ontvangt u een passend product gratis.Vetten afbreken 

Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance, maakt endermologie® het mogelijk om de zones die bestand zijn tegen fysieke inspanning en voedselhygiëne te behandelen en te verfijnen (armen, rug, buik, taille, dijen, ...) met een precieze aanpassing aan de behoeften van elke huid.


Cellulitis gladstrijken 

Cellulitis, waardoor 90 % van de vrouwen, zelfs de slankste en meest sportieve, door worden getroffen, resulteert in de opslag van vetten in de adipocyten (vetcellen) en tot de vasthouding van water rondom deze cellen.

Vochthoudend cellulitis

Het wordt veroorzaakt door de vasthouding van water vanwege een slechte bloed- en lymfecirculatie. Het is belangrijk om de toxines te draineren en de uitwisseling opnieuw op gang te brengen.


Vetcellulitis

Dit type cellulitis wordt vaak geassocieerd met overgewicht. De natuurlijke afvoer van vetten moet worden gestimuleerd.


Vezelcellulitis

Vezelcellulitis, voor lange duur aanwezig, compact en vaak pijnlijk, is het moeilijkste om te verwijderen. Het is essentieel om het weefsel te versoepelen om vezelcellulitis te overwinnen.


De huid verstevigen 
Gewichtsschommelingen, zwangerschappen, het verstrijken van de tijd... De huid verliest geleidelijk haar veerkracht en soepelheid. Zelfs als deze huidverslapping het hele lichaam betreft, zullen sommige zones hier gevoeliger voor zijn: de binnenkant van de dijen, de buik, de armen enz.

Terug lichtere benen 
Zware en pijnlijke benen, opgeblazen kuiten of voeten... Deze symptomen wijzen op een slechte bloed- en lymfecirculatie. De toxines hopen zich op in het organisme, wat de verschillen in volume op één dag of op verschillende momenten tijdens de vrouwelijke cyclus verklaren.

Zichtbare resultaten vanaf de 3de sessie.MANOf het nu gaat om leeftijd, levensstijl of erfelijkheid, elke man is anders en heeft specifieke verzorgingsrituelen nodig. Als huid- en slankheidsexpert met meer dan 30 jaar ervaring, stelt LPG® verschillende esthetische en anti-aging oplossingen voor die speciaal gericht zijn op mannen.
De behandelingskoppen, gepatenteerd door LPG® en uitgerust met de nieuwste technologie sturen signalen naar de huidcellen, wat op die manier zorgt voor ongelofelijke resultaten.

Ontdek ons aanbod van endermologie®-gezichtsverzorgingen voor mannen. Ze helpen je aan een gezonde teint, gaan vermoeidheid en rimpels tegen en verbeteren de gelaatstrekken en de kwaliteit van de huid.


Eliminatie van ongewenste vetten, versteviging van de huid, ontspannende of ontgiftende verzorgingen zijn enkele van de endermologie®-lichaamsverzorgingen die speciaal zijn ontwikkeld voor mannen, met bewezen efficiëntie en snelle resultaten.

Laat uw keuzes in cosmetische verzorging niet meer aan het toeval over!

Zorg dragen voor uzelf is één ding,
maar de juiste technieken gebruiken en de juiste producten kiezen is nog iets anders.

Dat is waarom wij u ook graag ons advies aanbieden die u eenvoudig en duidelijk zullen begeleiden in de keuze van uw producten en in de manier waarop ze worden toegepast.

Neem de tijd om een verzorgingsprogramma, een welzijnsverzorging, een endermologie-verzorging voor het gelaat of het lichaam te volgen. Wij, als professionals, zijn er om u te begeleiden, u advies te geven en u te verwennen.