HELLO BEAUTIFUL 

AMAZINGLOOKS 

Klik hier om de ondertitel te bewerken

GEZICHTSBEHANDELINGEN


Elke behandeling bij ons in de salon is uniek, aangepast op jouw huid en jou wensen.
Wij zijn gespecialiseerd in huidverbetering met hoogwaardige producten voor een optimaal resultaat voor jou.


NEW BEGINNING
30 min € 45,00

Kennis maken met Cenzaa en Amazinglooks waarbij wij de huid analyseren om een goede nieuwe start te maken.


ANTI AGE TREATMENT
60 min  |  € 90,00

Behandeling tegen fijne lijntjes, kraaienpootjes en rimpels waarbij u weer een gelift effect heeft direct na de behandeling.


SENSITIVE FEELING
45 min  |  € 67,50

Een heerlijke behandeling speciaal voor de gevoelige huid waarbij wij inspelen op de reactie van de huid om een goede balans te vinden.


CLEARIFY TREATMENT
45 min  |  € 67,50

Een intensieve behandeling waarbij de acne, littekens en pigment aangepakt wordt.


HYDRATION SPIRIT
45 min  |  € 67,50

Voor een optimale vochtbalans van de huid.


YOUNG SKIN
30 min  |  €45,00

Een behandeling speciaal afgestemd op de jonge huid. Deze behandeling is voor alle dames onder de 18 jaar.


SPECIAL SKIN 
45 min  |  € 67,50

Last van Rosacea en/of Couperose dan is deze behandeling de uitkomst voor een nieuw begin van uw huid.Los bij te boeken:

Ampul | € 10
* Het Timeless Caviar ampul bevat een hoog gehalte aan natuurlijke vitaliserende stoffen die vrijwel gelijk zijn aan de vitaliserende eigenschappen in een jeugdige huid. Timeless Caviar ampullen zijn met name ideaal voor de vermoeide huid die regelmatig aan stress onderhevig is. Binnen enkele weken neemt rimpelvorming en vaalheid door vermoeidheid zichtbaar af. De huid krijgt haar jeugdige, vitale glans en souplesse terug.

* Het Whitening & Brightening ampul heeft een zeer doeltreffende werking en is perfect in te zetten voor het verminderen van pigmentvlekjes voor de behandeling van een doffe teint of bij ontsierende huidverkleuringen. Door in kuurverband te werken met het Whitening & Brightening ampul vervagen donkere plekken op het gezicht en handen op een veilige manier. Dankzij de hoog geconcentreerde hoeveelheid citroenolie en vitamine C wordt het pigment in de huid lichter en ziet de huid er stralend uit!

* Het Couperose & Rosacea-ampul bevat een hoge dosis Relavitin. Deze werkzame stof wordt gewonnen uit groene algensoorten die in de Méditerranée gedijen. Relavitin is de perfecte werkstof voor probleemhuiden, omdat deze alg de bijzondere eigenschap heeft de vochtbalans te reguleren en de huid een actieve bescherming geeft tegen uitdroging. De rode adertjes in de huid, roodheid en ontstekingen worden sterk verminderd door het gebruik van deze Couperose & Rosacea ampul. Binnen enkele weken is de huid zichtbaar tot rust gekomen en is de huidconditie met 48% verbeterd.

* Intense Firming is de ideale vervanging voor de ingrijpende Botox injecties. Intense Firming Ampullen zijn vele malen gemakkelijker en milder in hun toepassing terwijl het effect excellent is. Dit is onder andere te danken aan een uitgekiend anti-verouderingscomplex met o.a. primrose olie. Bij regelmatig gebruik van Intense Firming verdwijnt lichte rimpelvorming en nemen diepere rimpels zichtbaar af met langdurig effect. Intense Firming is gebaseerd op puur natuurlijke ingrediënten met het resultaat als van een gevanceerde shocktreatment.

Acne & Clearify Ampul zorgt voor een schone, zuivere huid. Intense Purovin bevat gevulde sfingolipide-liposomen met zwavelhoudende aminozuren. Het lipidecomplex van de liposomen is zodanig samengesteld, dat het gunstig werkt op de lipidebarrière in de hoornlaag. De zwavelhoudende aminozuren brengen een onrustige huid met acne en een vette en gecombineerde huid weer in de juiste balans.

Botuline Beauty Therapy Masq | € 25
Botuline Beauty Therapy [Skin Boost Face Masq] Dit bijzondere gelaatsmasker vermindert rimpels aanzienlijk. Het Botuline-eiwit voorkomt samentrekking van gelaatsspieren waardoor de huid strakker en jonger wordt en een frisse uitstraling zal hebben.
Dit masker is uitermate geschikt voor de vermoeide en verouderde huid. Tevens is het een uitstekend masker om de huid optimaal te hydrateren.

Botuline Look Therapy Masq | € 25
Botuline Look Therapy [Skin Boost Eye Masq] Fijne lijntjes zullen zichtbaar verminderen en de huid rondom de ogen zal er jonger, gezonder en veerkrachtiger uitzien. Dit speciale oogcontourmasker ontspant expressierimpels en gaat tekenen van veroudering tegen.

Rosacea & Couperose Masq | € 25
Couperose & Rosacea Masq [Skin Boost Peel Off Therapy] Dit bijzondere gelaatsmasker vermindert roodheid van de huid aanzienlijk en is een uniek peel-off masker op basis van algenextracten, epicalmin en aloë vera. Deze combinatie van prachtige hoogwaardige werkstoffen zorgt voor een milde, verkoelende en heerlijk verfrissende werking. Dankzij het huidherstellende vermogen en de kalmerende werking op de bloedcirculatie ziet de huid er na de behandeling uitgerust en zichtbaar verfrist uit! Het ultieme masker voor de rode, gevoelige en vermoeide huid.

Enzympeel Masq | € 25

Modellage Masq | € 25


Treat yourself right and enjoy it!